LajmeMaqedoniRajonSport

MPB: Sfida Maqedoni-Kosovë, mos të ndiqet në grupe

Ministria për Punë të Brendshme të Maqedonisë përmes një komunikate informoi opinionin se do të merren të gjitha masat e duhura për rrespektimin e protokolleve për parandalim nga “Covid 19” para sfidës së ardhshme në Shkup, në mes Maqedonisë dhe Kosovës. Nga MPB-ja apelojnë që ndeshjen mos të përcjellin në grupe, dhe njëkohësisht të kërkojnë që tifozët të jenë larg incidentët , përdorimi i gjuhës së urrejtjes dhe gjithçka që prish rendin publik dhe qetësinë.- Advertisment –

“MPB në koordinim me FFM dhe organet e tjera kompetente ka punuar në sigurimin e të gjithë pjesëmarrësve. Janë ndërmarë të gjtha masat për sigurinë e futbollistëve nga ardhja në Shkup, për kohën e ndeshjen dhe pas zhvillimit të ndeshjes. Janë ndërmarrë të gjithë masat për respektimin e protokolleve për brojtje nga “Covid 19”. Ër këtë është e ndaluar publiku të jetë në tribunë. MPB apelon që ndeshja most ë përcillet në grupe dhe poashtu apelojmë deri te tifozët që ta përmbahen nga incidentet, përdorimi i gjuhës së urrejtjes ose prishje e rendit dhe qetësisë, për të cilëndo të dënohen rreptësisht,” thuhet në kumtesën e MPB-së.

Sfida në mes Maqedonisë dhe Kosovës do të zhvillohet me fillim në orën 20.45.

Related Articles

Back to top button
Close
Close