MaqedoniTopLajm

MPB: 480 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse

Gjatë 24 orëve të fundit (07/08.2020) në gjithë territorin e vendit janë regjistruar gjithsejtë 480 shkelje për mos mbajtje të masës mbrojtëse.

Nga Ministria për punë të Brendshme në vazhdimësi bëjnë thirrje tek të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close