LajmeMaqedoniTopLajm

MOST: Procesi zgjedhor rrjedh pa probleme, nuk janë regjistruar parregullsi

Sipas informatave të MOST nga terreni në vendvotimet që mbulohen nga vëzhguesit e këtij Asociacioni, nuk janë regjistruar parregullsi, ndërsa votimi po zhvillohet sigurt dhe gjithnjë duke u respektuar masat dhe protokollet.

Sipas të dhënave të MOST, jehona e votuesve nëpër njësi zgjedhore është me sa vijon:

Në njësinë zgjedhore 1, jehona e votuesve deri në ora 10:00 është 12.55 për qind; në njësinë zgjedhore 2 jehona e votuesve është 10.55, në njësinë zgjedhore 3 jehona është 13.68 për qind, në njësinë zgjedhore numër 4 jehona është 12.85 për qind, në njësinë zgjedhore 5 jehona e votuesve është 10.99 dhe në njësinë e 6 zgjedhore jehona e votuesve është 5.56.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close