LajmeMaqedoniTopLajm

Ministri i bujqësisë Arjanit Hoxha mer pjesë në Asamblenë Shoqatës Koperative Bujqësore

Ministri i Bujqësisë, Arjanit Hoxha sot ka marë pjesë në sesionin e Asamblesë Shoqatës së Kooperativave Bujqësore në Maqedoninë e Veriut në ambientët e Fakultetit të Shkencave Bujqësore dhe Ushqimit.

Ministri Hoxha, që nga marja e mandatit si ministër në mënyrë të përkushtuar dhe në kontinuitet u është qasur problemeve të bujqësisë që deri tani kanë hasur në vesh të shurdhër. Minsitri Hoxha ka premtuar edhe investime tjera kapitale me të cilat do të kthehet dinjiteti i bujqve e blegtorve.

 

Sot, pata mundësinë të marr pjesë në sesionin e Asamblesë së Shoqatës së Kooperativave Bujqësore në Maqedoninë e Veriut në ambientët e Fakultetit të Shkencave Bujqësore dhe Ushqimit.
Kooperativat janë partnerë shumë të rëndësishëm në sektorin e bujqësisë në të gjitha vendet anëtare të BE-së.

SHKBM është i përfshirë në krijimin e politikave bujqësore përmes pjesëmarrjes në një grup pune për çështjet ligjore në fushën e kooperativave.

#MBPEU e njohu SHKBM si partnerin e saj ekonomik dhe social dhe kështu i dha asaj fuqinë për të krijuar politika agrare në vend.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close