LajmeMaqedoniTopLajm

Laboratoria LAOR në Tetovë shëndrohet në simbol të mirësisë

Laboratoria LAOR në Tetovë ka vazhduar të jetë simbol i mirësisë, shërbimit profesional dhe qasjes korekte ndaj qytetarëve. Shumë qytetarë të kontaktuar nga Telegrami janë shprehur se ajo që e bën ndryshe këtë laborator është mikpritja dhe qasja e stafit në këtë situate kur njerzit kanë frigë nga gjithçka, shprehet një qytetarë.

Ndryshe LAOR tani më shërben edhe për testim KOVID19, brenda pak orësh mer rezultatet e nevojshme si dhe ka një organizim të jashtzakonshëm sa i përket sigurisë dhe shëndetit të qytetarëve./ Telegrami

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close