LajmeMaqedoniTopLajm

KSHZ do të hap kutinë e votimit 2341 për Studeniçanin

Komisioni Shtetërorë Zgjedhorë në seancën e 37 të saj ka vendosur të hap kutinë e një venvotimi në komunën e Studeniçanit në vendvotimin 2341 ku sipas ankesës së BDI-së ku nuk janë përputhur të dhënat e paisjes biometrike me të dhënat në listën zgjedhore shkruan TOP24. Në këtë seancë anëtari i KSHZ-së, Boris Kondarko në fjalënne tij tha se ai nuk është kundër por e habit fakti që kjo vërejtje nuk është shënuar në procesverbalin nr.16 dhe as në ditarin për evidentimin e ngjarjeve shkruan tha Kondarko përcjellë TOP24.

Hapja e kutisë së votimit bëhet me insitimin e nënkryetares së KSHZ-së Ditmire Shehu.

Related Articles

Back to top button
Close
Close