LajmeMaqedoniTopLajm

Hapet kutia e VV 2341 KSHZ kërkon listat e veçanta

Komisioni shtetërorë zgjedhorë hapi kutinë e votimit sipas ankesës së BDi për VV 2341 në komunën e Studeniçanit dhe pas vendimit të Ditmire Shehut. Kutia e votimit është hapur në prani të anëtarëve të KSHZ-së ku pas verifikimit ata kanë kërkuar listat e veçanta sidhe formularët e veçantë për personat e e shtuar në listën zgjedhore në bazë të ankesave.TOP24

Related Articles

Back to top button
Close
Close