LajmeMaqedoniTopLajm

Kryeministër shqiptar 100 ditësh në Maqedoninë e Veriut, VMRO- DPMNE: E shesin si sukses, Zaev në fund do ia ‘veshë’ dështimet

VMRO- DPMNE siç pritej ka dënuar marrëveshjen LSDM- BDI për qeverinë e re të Maqedonisë së Veriut.

Sipas Dafina Stojanovkës, qeveria e re do të jetë burim krimi. Për më tepër ajo ka komentuar edhe pikën për kryeministër shqiptar për 100 ditët e fundit, duke thënë se tani po e shesin si sukses, por Zaev në fund do i ‘veshë’ atij të gjitha dështimet, punët e këqija apo lëshimet.

“Sot kemi koalicion mes LSDM-së dhe BDI-së për mbrojtje të tenderëve, bizneseve dhe krimit. Sot kemi koalicion për Qeveri që nuk vlen 5 para, që është kancer në shoqërinë e Maqedonisë së Veriut dhe që është burim i krimit. Në fund atyre iu duhet kryeministër shqiptar i BDI-së për 100 ditë që ta paraqesin si sukses ndërsa Zaev të mund t’ia mveshë atij punët e këqija dhe lëshimet. Këto janë çështje që e bëjnë Qeverinë ende të paformuar jolegjitime dhe pa kredibilitet- deklaroi Dafina Stojanoska, VMRO DPMNE.

VMRO- DPMNE njihet si parti nacionaliste maqedonase, me të cilën shqiptarët kanë hasur në shumë probleme sidomos në kohën kur ajo drejtohej nga Gruevski.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close