MaqedoniTopLajm

Kovaçevski: SMS të reja policët e Zaevit dhe Spasovskit “një betejë është humbur por jo edhe lufta”

Nga partia e VMRO-DPMNE-së edhe sot akuzojnë për njohuri të reja  për të cilat publikisht dyshojnë se grupi është udhëhequr nga ministri Oliver Spasovski. Anëtari i Komitetit Ekzekutiv të VMRO-DPMNE-së, Dragan Koçaki, i tregoi radhazi emrat e personave që sipas tij janë të përfshirë dhe i bëri thirrje prokurorisë që t’i ftoj të njëjtit  për të dhënë deklaratë si dhe të bëjë ekspertizë telefonave të tyre.

Dragan Koçaki, antar i Komitetit Egzekutiv të VMRO-DPMNE-së

“I bëjë thirrje Prokurorisë Publike që të marrë deklarata prej tyre, t’i marrë numrat e tyre të telefonit dhe të ju bëjë ekspertizë të njejtëve. Kjo duhet të ndodh menjëherë. Në të kundërt egziston dyshim se kjo grup mund të vazhdojë me aktivitetet e tyre kriminele”.

Ai akuzoi se kjo grup është përdorur për aktivitete të ndryshme kundër VMRO-DPMNE-së, kundër qytetarëve, zgjedhjeve të lira dhe funksionimit normal të procesit zgjedhor.

Dragan Koçaki, anëtar i Komitetit Ekzekutiv të VMRO-DPMNE-së

“Prandaj Spasovski dhe Zaev duhet të thonë nëse  qëndrojnë ata pas sulmit të ekipit të gazetarëve në Prilep dhe është nën mbrojtjen e sulmuesëve të grupit kriminal të policëve të Zaev dhe Spasovskit? E vërteta do të dalë në pah”.

Sipas informacioneve të tyre, thonë grupe të njejta ka edhe në Ohër, Manastir dhe Radovish.

Related Articles

Back to top button
Close
Close