LajmeMaqedoniTopLajm

KKZ Tetovë shënon jehonë më të madhe nga viti 2019

Komisioni komunal zgjedhor në Tetovë shënon jehonë më të madhe prej 4,7 për qind të votuesve, që paraqet rritje nëse krahasohet me daljen në zgjedhjet e vitit të kaluar për president të shtetit. Të gjitha vendvotimet janë hapur në ora 7 dhe votimi zhvillohet sipas të gjitha protokolleve shëndetësore pa problem të paraqitur.

“Deri në ora 9 ka jehonë prej 4,7 përqindëve që dallon nga zgjedhjet presidenciale vitin e kaluar, kur deri në ora 10 ishte 3,7 për qind, që do të thotë për këtë periudhë kemi një për qind më të shumë jehonë. Vërejmë se është i madh numri i personave më të moshuar që dalin për të realizuar të drejtën e tyre të votimit paradite, para rritjes së temperaturave dhe para e të krijohen turma”, deklaroi Artan Ademi, kryetar i KKZ-së Tetovë.

Në Komunën Bogovinë deri në ora 9 ka 2,5 për qind jehonë, në Komunën Tearcë 3,81 për qind, ndërsa në Jegunovcë 4,17 për qind.

Related Articles

Back to top button
Close
Close