LajmeMaqedoniTopLajm

Ja ku ka qenë dalja më masovike e votuesve deri ora 15:00

Deri në orën 15:00, Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve ka marrë të dhënat për pjesëmarrjen e votuesve nga 2110 vendvotime.

Nga gjithsej 1.814.317 votues të regjistruar në këto vendvotime, votuan 595.331 ose 34,68 për qind.

Sipas të dhënave të deritanishme, pjesëmarrja më e madhe është shënuar në Novaci me 57,69% dhe më e ulëta në Qendër Zhupa, 13,11%.

Deri më tani, votimi ka qenë i qetë në të gjitha qendrat e votimit.

Në faqen rezultati.sec.mk mund të ndiqni drejtpërdrejt daljen në votime, si në total ashtu edhe sipas komunave.

Related Articles

Back to top button
Close
Close