LajmeMaqedoni

Zgjedhjet 2024/ Raportim nga Bogovina

Qendra e shqiptarëve Komuna e Bogovinës e cila ka gjithësejt 28.583 persona me të drejtë vote, kryetari i komisionit të kësaj njësie Mines Zylbehari deklaroi :

Vendëvotimet janë hapur në kohë në ora 07:00 të mëngjesit, paregullsi deri tani nuk ka patur, procesi është duke u zhvilluar në nivel të duhur.

Nga 28,583 votues deri tani kanë votuar 5.3% dhe pritet që pasdite numri i votuesve të jetë më i madh.Top24

Related Articles

Back to top button
Close
Close