MaqedoniTopLajm

Ja çfarë miratoi në seancën e 51 Qeveria e thotë Grubi

Grubi përmes një postimi në rrrjetet sociale u shpreh:

Qeveria në seancën e 51 miratoi vendimin për dhënien në përdorim të përhershëm të tokës ndërtimore pronë e RMV-së për Ministrinë e Arsimit, përkatësisht për ndërtimin e shkollës fillore në lagjen Vizbeg të Shkupit.

Me këtë vendim qeveria po i jep fund problemit shumë vjeçar të mungesës së hapësirave shkollore me të cilat janë përballur nxënësit e kësaj pjese të qytetit.

Përkrahja e qeverisë nuk do të mungojë kur bëhet fjalë për arsim cilësor dhe krijim të kushteve ë të mira për fëmijët tanë.

Владата на својата 51 седница ја одобри одлуката за трајно користење на градежното земјиште сопственост на РСМ за Министерството за образование, односно за изградба на основното училиште во населбата Визбегово во Скопје.

Со оваа одлука, владата стави крај на долгогодишниот проблем со недостатокот на училишен простор со кој се соочувале досега учениците во овој дел од градот.

Владината поддршка нема никогаш да изостане кога станува збор за квалитетно образование и создавање добри услови за нашите деца.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close