LajmeMaqedoniTopLajm

Lajm i mirë nga Ministri Hoxha, zgjatet afati për azhurim të të dhënave nga fermerët

Zgjatet afati për azhurnimin e të dhënave të fermave bujqësore!!!

Në seancën e sotme të Qeverisë së RMV-së, u miratua Dekreti, me të cilin fermat bujqësore do të jenë në gjendje të azhurnojnë të dhënat në fund të afatit për të aplikuar për subvencione. Me Dekretin e mëparshëm, afati ligjor për azhurnimin e të dhënave të fermave bujqësore ishte 15 Mars.

Edhe një herë vepruam në interes të fermerëve, me qëllim që të gjitha fermat bujqësore të mund të bëjnë kërkesë për subvencione dhe askush të mos dëmtohet për shkak të afati të humbur.

Shkroi Hoxha në statusin e tij në facebook.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close