LajmeMaqedoniTopLajm

Grupi i Musës e gjen sallën e zbraztë në Kumanovë, e mbush me “të detyruarit ardhacak”(VIDEO)

Erdhën nga Shkupi e Gostivari për të takuar banorët e Kumanovës, u futën në sallë nën entuziazmin se po priteshin nga shumë njerës por fatkeqësisht si kurë më parë grupi i Musa Xhaferit gjeti sallën bosh e cila për pak minuata u mbush me njerëz të cilët i kishin marë me vete nga Çairi, Saraj dhe disa nga Gostivari, shkruan Top24

Dështimi i grupit të Musës gjithnjë e më shumë po mer një pamje dëshpëruese pasi mbështetësit e kuptuan që Ahmeti është i vendosur dhe se nuk tërhiqet si çdo herë nga vendimet që merr. Nga ana tjetër takimet e Ahmetit gjithnjë e më shumë marrin mbështetje dhe ritje të përkrahjes ashtu siç ndodhë me degën e Tetovës, ku Faton Ahmeti dhe kryesia e degës së Tetovës bashkë me qytetarë po rreshtohen pas Ali Ahmetit si në vitin 2001.Top24

Related Articles

Back to top button
Close
Close