LajmeMaqedoni

Fshati Nerasht i komunës së Tercës në mandatin e Isen Asanit u gjallërua

Fshati Nerasht i komunës së Tearcës së fudnmi duket gati tërësisht i rikonstruar.  Fshai Nerasht ndër vite ka qenë një nga temat më aktuale në media rreth çështjes së furnizimit me ujë por gjatë mandatit të kryetarit të komunës Isen Asani duket që ky problem po përmbyllet  me sukse. Asani gjatë mandatit të tij në mënyrë aktive dhe në kontinuitet ka investuar në infrastrukturën rrugore, shkollore, kanalizime fekale dhe atmosferike gati në gjithë nivelin e komunës që drejton.

Aty flasin veprat fjalët skanë vend thotë një proverbë popullore.

Related Articles

Back to top button
Close
Close