LajmeMaqedoniTopLajm

Florin Besimi: Do ju përfaqësojmë denjësisht!

Doc.Dr. Florin Besimi që për herë të parë është ulur në ulëset e Parlamentit të Maqedonisë së Veriut, si i zgjedhur i popullit, nga partia BDI që mori 105 mijë vota, ai i quajti 105 mijë zemra, është zotuar se do t’i përfaqësojë denjësisht qytetarët.

Primariusi i shquar,i cili ka dëshmuar afërsinë qytetare, bindjen e vizionit të BDI-së për ta përcjellë te votuesit, me fitoren e madhe në Tetovë, do të jetë zë i fuqishëm i shqiptarëve dhe të gjithë qytetarëve të kësaj ane në Parlamentin e Maqedonisë së Veriut.

Related Articles

Back to top button
Close
Close