MaqedoniTopLajm

Filipçe: Ideja është të hapen kufijtë pa PCR testet

Po bisedojmë me të gjithë vendet e rajonit që për një moment t’i hapim kufijtë me politik të përbashkët në lidhje me PCR testet. Kështu ka bërë të ditur ministri i Shëndetësisë, Venko FIlipçe, duke shtuar se është e vërtet se disa herë është paralajmëruar hapja e kufijve.

“Vendet fqinje u përgjigjën javën e kaluar, ka funksionuar sistemi i koordinimit, i cili është përkrahur tani nga ambasada e SHBA-së në Shkup. Shpresoj se do të shkëmbehen të gjitha informacionet dhe në bazë të asaj që donë të thotë situatë e saktë epidemiologjike në çdo vend të Ballkanit Perëndimor, plus Bullgarin dhe Greqinë do të kemi qëndrim të përbashkët”, ka thënë Filipçe.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close