MaqedoniTopLajm

Filipçe: E përkrahi dekriminalizimin e kanabisit për konsumim personal

“Absolutisht, unë personalisht përkrahi dekriminalizim të kanabisit për përdorim personal, por vlerësoj se duhet të diskutohet, duhet rreptësishtë të rregullohet, megjithatë personalisht  e mbështes atë proces” – kështu tha Ministri i shëndetësisë Venko Filipçe në emisionin “360 shkallë” në temën Dekriminalizimi kanabisit dhe cili model do të mund të funksionojë në Maqedoni.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close