KulturëLajme

Drejtori i qendrës për Kulturë në Tetovë Arlind Huseini drekë me të punësuarit për fundvit

Qendra për Kulturë në Tetovë, “Ilo Anteski – Smok” nga dita në ditë po transformohet në funksionimin e saj sa më institucional shkruan TOP24.

Huesini këtë qendër e gjeti në një gjendje të rënduar dhe me një staf që nuk ishin çmuar kurë për punën e palodhshme që po bënin në këtë qendër. Huseini nga dita e parë e detyrës synim të tij kishte përmirësimin e kushteve të punës për të gjithë të punësuarit sidhe për tua kthyer dinjitetin e munguar shkruan TOp24.

Pas një periudhe sot ata po drekojnë së bashku për festat e fundvitit që kjo mbase mund të thuhet edhe dreka e parë kolektive e organizuar institucionalisht për nderë të punëtorëve e kjo sigurisht falë qasjes së drejtorit të Qendrës për Kulturë në Tetovë, Arlind Huseini.

//

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close