KurioziteteLajme

Disa nga hotelet “më të lezetshme” prej akulli në mbarë botën

Përderisa shumë janë të dëshpëruar për t’i shpëtuar motit të ftohtë dhe për të kërkuar klimat më të ngrohta, të tjerët duan të zhyten në peizazhet me dëborë.

Dhe ndoshta nuk ka mënyrë më të mirë për ta bërë këtë sesa duke qëndruar pikërisht në mes të një hoteli akulli.Në këtë drejtim, ka disa oferta për vende të pabesueshme në mbarë botën – shumë prej tyre të zbukuruar me skulptura mbresëlënëse akulli, art, mobilje të ngrira dhe jo vetëm. Shumë nga këto vende rindërtohen çdo vit, duke përdorur blloqe akulli me burim nga liqenet dhe lumenjtë në zonat e tyre lokale.

Këtu janë disa nga më të mirat nga e gjithë bota:

Related Articles

Back to top button
Close
Close