MaqedoniTopLajm

Asnjë viktimë, 166 të infektuar dhe 224 të shëruar nga Covid-19 në Maqedoni

Në 24 orët e fundit janë bërë 1756 testime dhe janë regjistruar 166 raste të reja të covid-19 në:

– Shkup 46
– Kumanovë 17
– Dibër 3
– Shtip 13
– Prilepi 12
– Tetovë 11
– Strugë 4
– Veles 3
– Bitola 4
– Ohër 2
– Kavadarci 2
– Gjevgjeli 2
– Strumicë 3
– Kriva Palanka 2
– Radovish 2
– Kochani 7
– Probistip 1
– Makedonski Brod 2
– Pehçevo 6
– Berovë 4
– Vinicë 3
– Delçevo 12
– Kratovë 2
– Sveti Nikole 3

Nuk ka pacientë të vdekur.

Sot Instituti për Shëndetin Publik regjistron 224 pacientë të shëruar nga:

– Shkup 59
– Kumanovë 34
– Dibër 28
– Shtypje 15
– Prilepi 6
– Tetovë 6
– Strugë 6
– Veles 4
– Bitola 1
– Ohër 6
– Kavadarci 6
– Gostivari 17
– Radovish 1
– Kochani 1
– Probistip 1
– Demir Hisar 7
– Makedonski Brod 6
– Berovë 2
– Vinicë 7
– Delçevo 1
– Sveti Nikole 1
– Kërçovë 4
– Negotino 5

Gjithsej 153.462 testime covid janë bërë në vend-19. Asnjë testim brenda shfaqjes.

Numri i përgjithshëm i covidit të diagnostikuar në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 14762, numri i pacientëve të shëruar është 11965, ndërsa aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 2191.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close