LajmeMaqedoniTopLajm

ASH -AAA takim me qytetarët nëpër rrugët e Tetovës…

Kandidatët e koalicionit ASH-AAA për deputet në Zonën 6 sot ishin në takime të paplanifikuara me qytetarët …një praktikë e re por nga situata kovid e domosdoshme por edhe e dobishme …Deputeti i mundshëm i AAA Ministri aktual i Kulturës Hysni Ismaili dhe deputeti Adnan Neziri nga ASH ishin në teren …takime të përzemërta dhe muhabete spontane me bashkëqytetarët e vet tetovarët…të cilët kanë respekte për të dy fytyrat tash politike respekt …edhe 3 ditë e pastaj fillon heshtja zgjedhore …dhe duhet shfrytëzuar,,,për takime të fundit …

Related Articles

Back to top button
Close
Close