LajmeMaqedoniTopLajm

Artan Grubi: Me propozim të qeverisë u miratua ligji për nënshtetësi sipas modelit 2004

“Me propozim të Qeverisë, zgjidhet çështja e nënshtetësisë në përputhje me modelin e Ligjit për nënshtetësi nga viti 2004”, shkruan zv.kryeministri i parë Artan Grubi, pas miratimit te ligjit ne Parlament.

Ndryshe, me 57 vota “për” dhe 32 vota “kundër” Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut votoi për ndryshimet në Ligji për shtetësi.

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close