LajmeMaqedoniTopLajm

Ali Ahmedi do të shpallet “Doctor Honoris Causa” nga UT

Në bazë të nenit 184 të Ligjit për arsimin e lartë të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe neneve 264 dhe 265 të Statutit të Universitetit të Tetovës Këshilli mësimor-shkencor i Fakultetit Juridik në bazë të vendimit për pranimin e Nismës së Rektorit të Universitetit të Tetovës Prof. Dr. Vullnet Ameti për ndarjen e titullit Doctor Honoris Causa për z. Ali Ahmeti e formoi.

Komisionin recensues në përbërje:
1. Prof. Dr. Vullnet Ameti – kryetar

2. Prof. Dr. Shezai Rrokaj – anëtar

3. Prof. Dr. Arsim Bajrami – anëtar

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close