LajmeMaqedoniTopLajm

Abdulla Osmani unë nuk kam mundur të punësohem se nuk kam pas librezë partie

Bartësi i listës së ASH-së, Abdulla Osmani ka reaguar rreth punësimit të të rinjëve duke theksuar se të rinjtë nuk mund të punësohen nëse nuk kanë librezë partiake kështu ka ndodhur edhe me mua, shkruan Top24

Tani në ASH të rinjëve u është dhënë hapsira dhe mundësia që tu jepet të rinjëve mundësia që të krijojnë politika kadrovike, programe për të rinjë dhe ta ndërtojnë vetë të ardhmen në qytetin e tij.

Related Articles

Back to top button
Close
Close