LajmeMaqedoniTopLajm

A është Taxhudin Shabani finansuesi i Alternativës

Kush është prapaskena e të fortit të AA-së? Taxhudin Shabani del të jetë njeriu kyç në prapaskenën e aktiviteteve politike të Alternativës si dhe njeriu kyç i shumë të përfolurit në këtë çështje, pronarit të Logos A, Adnan Ismaili. Adnan Ismaili është akuzuar dhe përfolur si një nga finansuesit kyç të Alternativës së Afrim Gashit. Më hrët edhe Menduh Thaçi kishte akuzuar Adnan Ismailin por duke aluduar në Taxhudin Shabanin. Tani, Taxhudin Shabani del të jetë kryesori në këtë organizim dhe si njeriu që kujdeset për të gjitha gjërat rreth finansimit të AA-së.

Related Articles

Back to top button
Close
Close