LajmeMaqedoni

Zëvendës ministri i arsimit Arafat Shabani mer pjesë në konferencën e ministrave për arsim të Europës

Zëvendës ministri i i arsimit AArafat Shabani dje ishte pjesë e konferencës së ministrave të arsimit në këshillin e Europës me të cilin aktualisht kryeson republika Greke.
Dje mora pjesë në konferencën e ministrave për arsim në kuadër të Këshillit të Evropës, me të cilën kryeson Republika Greke.
Shkëmbyem përvoja në lidhje me mënyrën e sigurimit të qasjes deri në arsim cilësor gjatë kohës së pandemisë COVID-19 nga ana e vendeve anëtare.
Në fjalimin tim, prezantova masat të cilët i kemi ndërmarë me qëllim që të sigurojmë një proces të vazhdueshëm arsimor për fëmijët dhe studentët, si dhe mundësitë për qasje të barabartë të të gjithë fëmijëve në arsimin cilësor gjatë kohës së pandemisë. Uroj që pandemia të kalojë shumë shpejt, që nxënësit dhe studentët t’i rikthehen mësimit me prezence fizike.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close