LajmeMaqedoniTopLajm

Zëvendës kryeministri Artan Grubi jep lajmin e madh për malin Sharr

Sot qeveria e RMV ka sjellur vendim për shpalljen e Malit Sharr si zonë e mbrojtur Park Kombëtar.
Ky vendim është sjellur sot nga ane e qeverisë së RMV pas propozimit që erdhi nga ana e ministrit të Ekologjisë dhe planifikimit hapsinor Naser Nuredini.
Lajmin e ka bërë të ditur vet zëvendëskryeministri Artan Grubi në prfofilin  tij në FB.
EDHE NJË LAJM I MIRË
Qeveria e RMV-së mori vendim për shpalljen e Malit Sharr zonë të mbrojtur në kategorinë Park kombëtar.
Ky vendim u miratua pasi që kjo zonë përmban vlera të larta biologjike e kulturore dhe përveç që i përmbush detyrimet kombëtare dhe ato ndërkombëtare për mbrojtje të diversitetit dhe biodiversitetit, gjithashtu mundëson dhe shfrytëzimin e potencialeve për zhvillim, përkatësisht ngjalljen e eko-turizmit.
Realizojmë premtimet ⛰

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close