LajmeMaqedoniTopLajm

Zaevi: Qeveria e re, pas zgjedhjes së Nënkryetarëve të Kuvendit dhe deputetëve që vijnë në postet e ministrave

Mandatari për formimin e Qeverisë, Zoan Zaev, për “TV21”, thotë se në fillim duhet të zgjidhen nënkryetarët e Kuvendit dhe pastaj do ta bëj propozimin për Qeverinë

“Parlamenti fillimisht duhet ta verifikon numrin e nënkryetarëve të Parlamentit dhe disa vendime të tjera dhe ta verifikoje mandatin e deputetëve të ardhshëm në lista. Sapo të përfundon Parlamenti me këto procedura paraprake, menjëherë do ta dorëzoj propozimin për Qeveri dhe programin qeveritar në Kuvend”, tha kryetari i LSDM-së, Zoran Zaevi

Në pyetjen se a behet fjale për deputet të cilët janë në listë të deputetëve pasi disa prej deputetëve u propozuan për ministra? Zaev me përgjigje: “Po ashtu është”.

Related Articles

Back to top button
Close
Close