LajmeMaqedoniTopLajm

Xhaferi: Shkolla fillore në Sellcë do të ofroj kushte të denja për nxënësit dhe kuadrin arsimor

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi në vendosjen e gurëthemelit të shkollës fillore në fshatin Sellcës ka theksuar se kjo shkollë do ti plotësoj të gjitha mundësojë kushte të denja për nxënësit dhe kuadrin arsimor, shkruan Top24

Në fshatin Sellcë dhe fillojmë me ndërtimin e një objekti të ri për Shkollën Fillore Komunale “Rilindja”, që do të mundësojë kushte të denja për nxënësit dhe kuadrin arsimor. Investimi në arsim është investim në ardhmërinë e shtetit sepse, pa gjenerata të arsimuara, asnjë shoqëri nuk do të ketë përparim. Me fat fillimi i ndërtimit të Shkollës Fillore Komunale “Rilindja”.

Related Articles

Back to top button
Close
Close