LajmeMaqedoniTopLajm

Votim i qetë në rajonin jugperëndimor të vendit

Të gjitha qendrat e votimit janë hapur në kohë, pra në 7 të mëngjesit edhe në rajonin jugperëndimor të Strugës dhe Ohrit. Edhe në këtë rajon votimi ka rrjedhur i qetë dhe nuk është regjistruar kurrfarë parregullsie.

/ALSAT/

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close