LajmeMaqedoniTopLajm

VAKSINCË: Voton plaka 110 vjeçare

U nisëm për Vaksincë të Komunës së Likovës…
Kjo për shkak se aty gjendet votuesja më e vjetër në vend. Duke treguar për atë qe ka përjetuar, Xhevrija u përlot.

I kujtohej koha kur e kanë fshehur miellin në oxhak, që mos tua vjedhin bullgarët, por thotë që edhe tani, prona private nuk është më e sigurt.

Duke e rikujtuar atë që ka kaluar, ajo vendosi që t’i mbledh forcat dhe me ndihmën e djalit të dalë e të votoj dhe të jap shembull për gjeneratat e reja, që ta kuptojnë rëndesinë e votës.

Sapo arritëm, u fshaq një tjeter problem.
Fatmiresisht, të gjithë anëtarët e komisionit mirëkuptim edhe për moshën, por edhe për deshirën e Xhevrijes, dhe ia mundesuan që të votoj.

Related Articles

Back to top button
Close
Close