LajmeMaqedoniTopLajm

Tetova dhe Jegunoca të vetmet me mbi 40 për qind jehonë të votuesve

Deri në orën 19:00 në komunat Tetovë dhe Jegunoc janë tejkaluar 40 për qind e daljes së qytetarëve për të votuar. Në Komunën e Tetovës nga 84.454 qytetarë, votuan 40,97 për qind, përderisa në Jegunoc nga 10.168 njerëz, votuan 40,52 për qind e votuesve të regjistruar.

Edhe më tutje Komuna e Zhelinës mbetet me jehonë më të vogël të qytetarëve. Prej 23.926 qytetarë, vetëm 28,16 për qind votuan në një nga 35 vendvotimet.

Në Tearcë vërehen 36,42 për qind jehonë e qytetarëve, ndërkaq dalje e ngjashme është evidentuar edhe në Bogovinë me 32,10 për qind dhe Bërvenicë me 35,34 për qind.

Related Articles

Back to top button
Close
Close