LajmeMaqedoniTopLajm

SHBA me donacion prej 163 mijë dollarëve për MPB-në

Ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski në rrethin e Ministrisë do të pranojë donacion në pajisje dhe mjete për ballafaqim me Kovid-19 nga ambasadorja e SHBA-së në vend, Kejt Meri Bërnz.

SHBA-ja deri tani disa herë ka donuar pajisje, automjete dhe mjete për nevojat e polisicë së Maqedonisë së Veriut, mes të cilave edhe për Sektorin e punëve kufitare dhe migrimeve dhe Sektorin për zbulim të krimit dhe analizës.

Related Articles

Back to top button
Close
Close