MaqedoniTopLajm

Regjistrohen 750 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse

Gjatë 24 orëve të kaluara (04/05.10.2020) janë regjistruar 750 kundërvajtje lidhur me masën për mosmbajtjen e mbrojtjes personale për fytyrë (maskës) në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut.
Nga Ministria e Punëve të Brendshme (MPB) apelojnë deri te qytetarët që t’i respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim të ballafaqimit me Kovid-19.

Related Articles

Back to top button
Close
Close