LajmeMaqedoniTopLajm

Qeveria ndanë 29.5 milionë denarë për bulevardin “Bllagoja Toska” në Tetovë

Qeveria mbrëmë në seancën e saj të 24-të me radhë ka ndarë mjete për realizimin e disa projekteve kapitale e në mesin e tyre ka ndarë mjete edhe për rekonstruktimin e bulevardit “Bllagoja Toska”, në Komunën e Tetovës.

Për realizimin e këtij bulevardi janë ndarë 29.500.000,00 denarë, njoftojnë nga Qeveria.

Me hapjen e bulevardit “Bllagoja Toska” parashikohet të eliminohet dendja dhe rrëmuja e komunikacionit në Tetovë. Ndërkohë që ky projekt disa herë ishte premtuar nga kryetarja e Komunës së Tetovës, Teuta Arifi.

Nga Qeveria kanë informuar se gjithashtu janë ndarë gjithsej 120.6 milion denarë për projekte kapitale në komuna.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close