MaqedoniTopLajm

Qeveria e Maqedonisë V. sot vendos për pakon e katërt ekonomike

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut do të mbajë seancën e saj të rregullt të gjashtë sot, me disa pika në rendin e ditës nga programi i saj i punës dhe në interes të qytetarëve.

Në seancën e sotme, Qeveria do të shqyrtojë informacionin mbi pakon e katërt të masave ekonomike për të ringjallur ekonominë në kushtet e Covid-19, thuhet nga shërbimi i shtypit i qeverisë.

Me propozim të Ministrisë së Arsimit sot do të shqyrtohet dhe miratohet një propozim – dekret për mënyrën e organizimit dhe zbatimit të mësimdhënies në rrethana të jashtëzakonshme në shkollat ​​fillore dhe të mesme.

Në rend të ditës qeveria ka edhe pikë propozimin prioritare – ligje brenda fushës së kompetencave të ministrive që duhet të përcaktohen nga Qeveria, dhe Kuvendi t’i miratojë ato deri në fund të vitit 2020.

Related Articles

Back to top button
Close
Close