LajmeMaqedoniTopLajm

Premtimi i për letërnjoftimet nga Bilall Kasami drejt realizimit, propozimi sot para komisionit parlamentar

Në Kuvend sot seanca do të mbajnë komisionet për sistemin politik dhe marrëdhënie midis bashkësive, për financimin dhe buxhet, për vetëqeverisje lokale dhe Komisionin ligjvënës juridik.

Në rend dite të seancës së Komisionit për sistem politik dhe marrëdhënie midis-bashkësive është Projektligji për ndryshim dhe plotësim të Ligjit për letërnjoftim, me procedurë të shkurtuar, në lexim të dytë të paraqitur nga Lëvizja Besa e njëherësh edhe premtim i dhënë nga Bilall Kasami.

Anëtarët e Komisionit për vetëqeverisje lokale, nga ana tjetër, do të diskutojnë për Propozim-strategjinë për zhvillim rajonal të Republikës së Maqedonisë së Veriut Veriore 2020 – 2030.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close