Maqedoni

Pollog, 81 persona ndëshkohen për mos mbajtjen e maskës mbrojtëse

Sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme – Tetovë, për periudhën (10.09/11.09.) për mos mbajtjen e maskave mbrojtëse, gjithsej për 81 persona (TE-59 dhe GV-22) janë përgatitur urdhër pagesa për kundërvajtje, sipas nenit 6 nga Dekreti përkatës i qeverisë.

Gjatë kësaj periudhe, në rajonin e Tetovës dhe Gostivar, nga Inspektorati Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor, janë përgaditur vendimet e reja për izolim për 7 persona (TE) dhe 8 persona (GV) dhe janë kryer kontrolle ndaj 215 personave (TE-203 dhe GV-112) persona me vendime të tilla dhe nuk janë konstatuar mosrespektime të vendimeve.

Related Articles

Back to top button
Close
Close