MaqedoniTopLajm

Pas Shkupit, Kumanova dhe Tetova me më së shumti raste aktive me coronavirus

Ministria e Shëndetësisë bëri të ditur se që nga fillimi i epidemisë gjithsej janë infektuar 16.867 pacientë, ndërsa prej tyre 14.084 janë shëruar dhe 705 kanë humbur jetën.

Momentalisht në Maqedoni më së shumti raste aktive ka Shkupi me 586 raste aktive, ndërsa pas Shkupit 193 raste ka Kumanova dhe 168 Tetova, njofton Telegrafi Maqedoni.

Për nga komunat në Shkup, Çairi ka 64, Aerodromi 87, Gazi Baba 72, Karposhi 68, Kisella Voda 53, Gjorçe Petrovi 36, Butelli 31 dhe Shuto Orizareja me 17 raste.

Më pak raste në komunat e Shkupit janë Saraji 13, Haraçinë 9, Studeniçani 10, Ilindeni 16, Sopishte 4, Çuçer Sandeva 3, Petroveci 7 dhe Zelenikova 2

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close