LajmeMaqedoniTopLajm

Pas Mijallkoskit, i ulet dënimi edhe Vlladimir Taleskit

Ish-kryetarit të Komunës së Manastirit, Vlladimir Taleski, Gjykata e Apelit ja ul dënimin për një vit për rastin “Transporter”.

Zvogëlim i dënimit ka marrë edhe ish-sekretari i Komunës së Manastirit, Sllobodan Bonçanovski, i cili tani duhet të vuajë 5 vjet e gjashtë muaj nga gjashtë vjet sa kishte.

“I akuzuari J. I., S.M., A.Sh., D.G., A.S., O.S., R.J., N.D., J.M. për veprën penale “keqpërdorim të pozitës dhe autoritetit zyrtar” nga neni 353 paragrafi 5, c.v. me paragrafin 1, dhe c.v. me nenin 24 dhe nenin 45 të K.Penal caktoi masën alternative – DËNIM ME KUSHT, që të dënohen me burgim nga 2-vjet dhe njëkohësisht të përcaktohet se dënimi i përcaktuar me burg nuk do të zbatohet, nëse i akuzuari në një periudhë kohore prej 5 vjet pas plotfuqishmërisë së aktgjykimit, nuk kryejnë vepër të re”, thonë nga gjykata e Apelit.

Related Articles

Back to top button
Close
Close