LajmeMaqedoniTopLajm

Pandemia: Asnjë nga linjat për informacion nuk funksionojnë rreth informatave të pandemisë

Portali TOP24 sot gjatë ditës ka provuar të kontaktoj numrat e qendrës për informim të qendrës nacionale të maqedonisë.

Në veb faqen https://koronavirus.gov.mk/kontakti ku janë të shënuar kontaktet për ndihmë psikologjike sidhe numrat nacional për ndihmë dhe konsultime shkruan TOP24.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close