MaqedoniTopLajm

Një tjeter qytetar godet ish-drejtorin e hekurudhave

Një qytetar u shpreh i revoltuar ndaj ish-drejtorit të hekurudhave përmes një statusi në facebook ai tha:

Dilberat e Alternatives ne vend që te angazhoheshin që të ju japin vendime punetorëve Orhan Murtezani ish drejtor i hekurudhave ishte futur biznesit privat duke themelu kompani ne emer te familjareve dhe miqëve të vet, ai tash me posedon një numër te konsiderueshëm te shleperave ka blere disa banesa dhe ka be para me qindra mira Euro ndoshta edhe miliona u shoreh njëri nga ish të punësuarit me kontratë, pastaj shtoi se kta qe protestojne i ka organizuar pikerisht shoferi i Orhanit fajtori kryesor që ne ngelëm pa vendime pune andaj ne do duhej të protestonim perpara kompanise se Orhan murtezqnit ose ne oborin e Afrim Gashit, une do te insistoje qe protesten diteve ne vijim ta orientojm mu aty ku duhet te njeriu që mban përgjegjsi dhe që ne emër tonë u bë pasanik e neve na la në rrugë.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close