Maqedoni

Nefi Useini doli nga paraburgimi, ka ofruar garancion prej 850 mijë euro

Vëllezërit Nefi dhe Ibro Useini janë liruar nga paraburgimi dhe do të mbrohen në liri. Lajmin për Tellmën e kanë konfirmuar nga gjykata e Ohrit, të cilët kanë thënë se ata do të mbrohen në liri, ndërsa për këtë është pranuar garancion në pronë prej 850 mijë euro.
Nga Gjykata kanë thënë se Prokuroria ka dhënë mendim pozitiv, ndërsa këshilli penal i gjykatës së Ohrit dje e ka pranuar garancionin. Bëhet fjalë për tre dyqane me madhësi prej 200 metra katror në Ohër.
Më 22 shtator është caktuar seanca e parë për dhunë.

Related Articles

Back to top button
Close
Close