LajmeMaqedoniTopLajm

Në Novo Selo, një person voton me letërnjoftim të një personi tjetër

Në Stacionin Policor në Kriva Pallankë janë regjistruar dy raste të transportit të organizuar të votuesve deri në vendvotim, si dhe katër paraqitje për agjitim ndaj votuesve edhe atë në rrugën “8 tetori”, rrugën “ Joakim Osogovski” dhe fshatrat Uzen dhe Neror, transmeton Almakos.

Agjitim është paraqitur edhe në SPB Strumicë në fshatin Piperovo dhe në Dojranin e Ri, përderisa në fshatin Samoilovo një person iu është kërcënuar një personi tjetër për të votuar për një parti politike.

Në Novo Selë, një qytetar ka lajmëruar se një person ka marr letërnjoftimin e një personi tjetër për të votuar./Almakos/

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close