LajmeMaqedoniTopLajm

Në Manastir deri në orën 11 jehona në zgjedhje 21,5, në Demir Hisar 21,1, ndërsa në Resnjë 14,3 për qind

Komisionet Komunale Zgjedhore nga Manastiri, Demir Hisari dhe Resnja informojnë se procesi i zgjedhjeve në këto rajone po realizohet pa probleme dhe në mënyrë demokratike.

Deri në orën 11, siç informojnë, në Manastir kanë votuar 21,5, në Demir Hisar 21,1, ndërsa në Resnjë 14,3 për qind e votuesve. Të gjithë pjesëmarrësit i respektojnë masat për mbrojtje shëndetësore, thonë nga bordet zgjedhore.

Related Articles

Back to top button
Close
Close