LajmeMaqedoniTopLajm

Byrnes: Jam e kënaqur që qytetarët po marrin pjesë në procesin demokratik

Jam e kënaqur që qytetarët po marrin pjesë në procesin demokratikka deklaruar ambasadorja e SHBA Byrnes.
Jam e kënaqur që po i shoh qytetarët e këtij vendi se si po marrin pjesë në procesin demokratik, deklaroi Kate Marie Byrns.
“Ekipi i ambasadës së SHBA-ve po i bashkohet OSBE-së, shoqërisë civile dhe vëzhguesve ndërkombëtar për vëzhgimin e zgjedhjeve dhe do të janë atje bashkë me to’, shkroi ambasadorja amerikane në Maqedoni, Kejt Brnz.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close