MaqedoniTopLajm

Ndodhi interesante nga fëmijria e Mulla Jakupit!

Tregon mësuesi i tij Feim Ramadani: “Doja ta ngatërroja Jakupin që ta merrja si pretekst për ta rrahur. Morëm një vjershë për ta mësuar. Para se të filloj me mësimin zura një shkas dhe e nxorra Jakupin nga ora e mësimit. Të nesërmen kërkoja prej nxënësve që vjershën ta dinin përmendësh, Jakupi e çoi dorën i pari. Hajde Jakup, i thashë! U çua në këmbë dhe e recitoi vjershën shumë bukur! Jakup, i thashë ku e mësove ti se çka kemi mësuar ne dje, ti nuk ishe në orë? Kurse ai ma ktheu: PO UNË DOLA DHE NDËGJOJA NGA DRITARJA E KLASES SE ÇKA PO ZHVILLOHET NË KLASË!”

Ky ishte Kolosi i dijes Jakup Asipi (Allahu e mëshiroftë)

Related Articles

Back to top button
Close
Close