LajmeMaqedoniTopLajm

Dobroshti ndryshoi në mandatine e Isen Asanit

Fshati Dobrosht i komunës së Tearcës është jo shumë larg qytetit të Tetovës dhe pranë pikës kufitare me Kosovën. Dobroshti kishte vite që ishte lënë në haresë nga ana e pushtetit vendor dhe atj qendrorë. Mirpo kjo ka ndryshuar gjatë mandatit të Isen Asanit në kye të komunës së Tearcës. Me ardhjen e Isen Asanit në fshatin Dobrosht është investuar në:

Ndërtimin e stacioni per filtrimin e ujit në ujësjellësin e fshatit Dobrosht, investime në infrastrukturen rrugore të fshatit Dobrosht, kanalizimi atmosferik, rrugë e re që ndanë fshatin në dy pjesë si dhe trotoare dhe objekte kulturore.

Kryetari i kësaj komune si asnjë kryetarë tjetër në të shumtën e kohës është vet personalisht në vendet po realizohen investime kapitale të cilat lehtësojnë lëvizjen e qytetarëve.

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close